Com enviar una tasca?

    1. Cliqueu damunt la tasca. Llegiu bé el què heu de fer i prepareu-la. Mireu amb atenció la pauta d'avaluació o la rúbrica per saber de quina manera sereu avaluats. Un cop ho tingueu llest per entregar seguiu els següents passos.

    2. Cliqueu  afegeix tramesa

    3. Teniu dues opcions per enviar la feina:
      • Fer la tasca en línia, llavors haureu d'escriure directament a la pantalla d'edició que s'obrirà.(1)
      • Enviar un fitxer , en aquest cas arrossegueu els fitxer fins al quadre o bé cliqueu Afegeix i Navega per buscar-lo al vostre ordinador.(2) El fitxer cal que estigui en PDF. Si lliureu un altre tipus d'arxiu que no es visualitzi bé, no s'acceptarà.


        Per escriure a la pantalla d'edició haureu d'ampliar la barra d'eines i veure totes les opcions que s'ofereixen. Per això cliqueu . Entre les eines trobareu la icona de l'editor wiris per escriure bé les fórmules



    4. Un cop fet cliqueu Desa els canvis (3)

    5. Si voleu modificar el que heu fet premeu Edita la meva tramesa i podreu rectificar el que heu escrit o bé eliminar l'arxiu i canviar-lo per un altre.

    6. Abans d'enviar la tasca caldrà que feu clic al botó que es veu a la imatge inferior per tal de donar fer que la feina enviada no és copiada.


    7. Finalment per enviar la tasca per ser corregida premeu  Trametre la tasca i continua  (Si no cliqueu aquests botons la tramesa no arriba i no serà corregida)

    8. En pocs dies podreu veure la retroacció feta per part del professor que tingueu assignat.