Què és una tasca?

A cada lliurament haureu de trametre una tasca. Les tasques són un tipus d'activitat en què haureu d'enviar uns exercicis resolts per tal que el professorat els corregeixi manualment. En rebreu la retroacció personalitzada.
La nota obtinguda en les tasques intervé en la nota del lliurament.

Com podreu lliurar les tasques?

Caldrà que llegiu les instruccions particulars de cada tasca, però en general podreu enviar les tasques de dues maneres:
  1. o bé escrivint directament a la pantalla d'edició que s'obrirà. Caldrà en aquest cas que la presentació i notació matemàtiques siguin prou correctes per ser avaluades. Disposeu dins del Moodle de l'editor de fórmules Wiris que us ajudaran en aquest sentit. Aneu desant regularment la feina prement el botó Desa els canvis per tal que una possible desconnexió no faci perdre el que s'ha fet.
  2. o bé envieu un fitxer adjunt amb els exercicis. És important que envieu el fitxer en format PDF. El nom del fitxer ha de ser cognom1_cognom2_nom_lx_mat_1_b2.pdf (la x correspon al nombre de lliurament que estiguis realitzant).

En cas que envieu un fitxer podeu fer-lo de diferents maneres:
  • podeu fer els exercicis amb un editor de textos extern (LibreOffice o Word) i després passar-ho a PDF per enviar. En aquest cas, caldrà utilitzar l'editor de fórmules propi del programa per aconseguir una bona notació matemàtica.
  • podeu fer els exercicis a mà amb bona presentació i tinta fosca perquè es visualitzi bé i després escanejar-los.
  • podeu fer els exercicis a mà amb bona presentació i tinta fosca i després fer-ne una fotografia. La imatge ha de ser de prou qualitat per a poder ser corregida.

Els arxius que envieu han de ser en format PDF, per tant si feu fotografies heu de convertir-les a PDF. Hi ha diverses formes de fer-ho:

  • també hi ha apps del mòbil  que permeten fer fotos i enviar-les directament en format PDF, assegureu-vos però en aquest cas que ho configureu a mida Din-A4
Si teniu diversos arxius, convé unir-los en un de sol, perquè potser algunes tasques només permeten pujar un document. En aquest cas, us recomanem algunes senzilles eines online que us ho permeten fer:

Altres qüestions importants a tenir en compte:                                                      

  • Podreu repetir la tasca si no us ha anat prou bé i l'envieu almenys amb 5 dies d'antelació respecte a la data límit.
  • Cal enviar tot el procediment dels exercicis, doncs qualsevol resultat no justificat o no evident no es podrà valorar.
  • Les activitats d'avaluació són individuals, per tant si es detecten copies o es té sospita fonamentada d'aquesta les trameses afectades no podran ser valorades.