Salta al contenido principal
Panel lateral
insostalariales
Página Principal
ENLLAÇOS
Portal de centres
Xtec
HORARIS
CFGM 1º Cuina i gastronomia
CFGM 2º Cuina i gastronomia
CFGM 3º PAST Forneria, pastisseria i confiteria
CFGS 1º GAT Gestió d'allotjaments turístics
CFGS 2º GAT Gestió d'allotjaments turístics
PTT
CALENDARIS
General
FCT 1ºCUI
FCT 2º CUI
FCT 3º PAST
CFGS Gestió d'allotjaments turístics
PLA D'ESTUDIS
CFGM Cuina i gastronomia i CFGM Forneria, pastisseria i confiteria
CFGS Gestió d'allotjaments turístics
EQUIP PEDAGÒGIC
Organigrama
Equip docent
Más
Español - Internacional (es)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Acceder
Página Principal
ENLLAÇOS
Colapsar
Expandir
Portal de centres
Xtec
HORARIS
Colapsar
Expandir
CFGM 1º Cuina i gastronomia
CFGM 2º Cuina i gastronomia
CFGM 3º PAST Forneria, pastisseria i confiteria
CFGS 1º GAT Gestió d'allotjaments turístics
CFGS 2º GAT Gestió d'allotjaments turístics
PTT
CALENDARIS
Colapsar
Expandir
General
FCT 1ºCUI
FCT 2º CUI
FCT 3º PAST
CFGS Gestió d'allotjaments turístics
PLA D'ESTUDIS
Colapsar
Expandir
CFGM Cuina i gastronomia i CFGM Forneria, pastisseria i confiteria
CFGS Gestió d'allotjaments turístics
EQUIP PEDAGÒGIC
Colapsar
Expandir
Organigrama
Equip docent
CATERING INDUSTRY
Cursos
IDIOMES
English
CATERING INDUSTRY
Categorías
CFGM CUINA I GASTRONOMIA
CFGM CUINA I GASTRONOMIA / 1r CUINA
CFGM CUINA I GASTRONOMIA / 2n CUINA
CFGM FORNERIA, PASTISSERIA I CONFITERIA
CFGM FORNERIA, PASTISSERIA I CONFITERIA / SEGON
CFGS GAT
CFGS GAT / 1r GAT
CFGS GAT / 2n GAT
IDIOMES
IDIOMES / Français
IDIOMES / English
IDIOMES / English / ACCOMODATION GAT
IDIOMES / English / CATERING INDUSTRY
FCT i Programes Internacionals
FCT i Programes Internacionals / Programes de Mobilitat Internacional
FCT i Programes Internacionals / FCT
MISCEL·LÀNIA
PFI-Auxiliar vendes, oficina i atenció al públic
EDC
PROVA D'ACCÉS
Buscar cursos
Buscar cursos
English 1r CUINA
Professorat editor:
David Sans Malgrat
English 2n CUINA
Professorat editor:
David Sans Malgrat