Vés al contingut principal
Panell lateral
insostalariales
Inici
ENLLAÇOS
Portal de centres
Xtec
HORARIS
CFGM 1º Cuina i gastronomia
CFGM 2º Cuina i gastronomia
CFGM 3º PAST Forneria, pastisseria i confiteria
CFGS 1º GAT Gestió d'allotjaments turístics
CFGS 2º GAT Gestió d'allotjaments turístics
PTT
CALENDARIS
General
FCT 1ºCUI
FCT 2º CUI
FCT 3º PAST
CFGS Gestió d'allotjaments turístics
PLA D'ESTUDIS
CFGM Cuina i gastronomia i CFGM Forneria, pastisseria i confiteria
CFGS Gestió d'allotjaments turístics
EQUIP PEDAGÒGIC
Organigrama
Equip docent
Més
Català (ca)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Inicia la sessió
Inici
ENLLAÇOS
Redueix
Amplia
Portal de centres
Xtec
HORARIS
Redueix
Amplia
CFGM 1º Cuina i gastronomia
CFGM 2º Cuina i gastronomia
CFGM 3º PAST Forneria, pastisseria i confiteria
CFGS 1º GAT Gestió d'allotjaments turístics
CFGS 2º GAT Gestió d'allotjaments turístics
PTT
CALENDARIS
Redueix
Amplia
General
FCT 1ºCUI
FCT 2º CUI
FCT 3º PAST
CFGS Gestió d'allotjaments turístics
PLA D'ESTUDIS
Redueix
Amplia
CFGM Cuina i gastronomia i CFGM Forneria, pastisseria i confiteria
CFGS Gestió d'allotjaments turístics
EQUIP PEDAGÒGIC
Redueix
Amplia
Organigrama
Equip docent
2n CUINA
Cursos
CFGM CUINA I GASTRONOMIA
2n CUINA
Categories de cursos
CFGM CUINA I GASTRONOMIA
CFGM CUINA I GASTRONOMIA / 1r CUINA
CFGM CUINA I GASTRONOMIA / 2n CUINA
CFGM FORNERIA, PASTISSERIA I CONFITERIA
CFGM FORNERIA, PASTISSERIA I CONFITERIA / SEGON
CFGS GAT
CFGS GAT / 1r GAT
CFGS GAT / 2n GAT
IDIOMES
IDIOMES / Français
IDIOMES / English
IDIOMES / English / ACCOMODATION GAT
IDIOMES / English / CATERING INDUSTRY
FCT i Programes Internacionals
FCT i Programes Internacionals / Programes de Mobilitat Internacional
FCT i Programes Internacionals / FCT
MISCEL·LÀNIA
PFI-Auxiliar vendes, oficina i atenció al públic
EDC
PROVA D'ACCÉS
Cerca cursos
Cerca cursos
AVISOS I NOTÍCIES 2ºCUINA
Professorat editor:
Toni Clos
MP2. PREELABORACIÓN Y CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS
MP3. TÉCNICAS CULINARIAS
Professorat editor:
Toni Clos
MP4. PROCESOS BÁSICOS DE PASTELERÍA Y REPOSTERÍA
Professorat editor:
Toni Clos
AOE-MP5. PRODUCTES CULINARIS
Professorat editor:
Toni Clos
Tutories 2n CUINA
Professorat editor:
Toni Clos