Durant aquest 4t mòdul realitzarem una introducció al full de càlcul OpenOffice Calc. Per tenir-ne més informació sobre com treballa i altres coses més que pots fer amb aquest programa et recomanem descarregar i fer una ullada al material que hem seleccionat per aquest 4t mòdul.
La presentació "Introducció al Calc" la pots desar al teu ordinador o la pots veure directament des de el material d'amliació on trobaràs un video fet a partir d'aquesta presentació.
També tens dos tasques més a realitzar on podràs practicar les possibilitats d'aquest programa: et recomanem fer la lliçó que hem preparat sobre el full de càlcul on podràs comprovar quins són els coneixements que tens sobre aquest programa i potser aprendre alguna cosa nova; i una activitat pràctica on podràs fer diferents proves sobre el tipus de càlculs que podem fer amb el Calc i com introduir-los al programa, la tasca nº1.
I per acabar, volem saber la teva opinió sobre com ha anat aquest 4t mòdul, per això et demanem que contestis la enquesta que hi ha al final del tema, gràcies per participar!
Darrera modificació: dilluns, 5 de març 2012, 19:19