Com a última tasca d'aquest 1r mòdul us proposem de realitzar entre tot el grup una feina de recollida i exposició de dades.
La proposta és realitzar entre tot el grup una mini-enciclopèdia (glossari) on podem trobar diferents entrades on ens explicaran les diferents parts de que es pot composar un ordinador (maquinari) i els diferents programes que podem utilitzar amb els ordinadors.
Heu de fer un mínim de 3 entrades, una al glossari de maquinari i dues al glossari de programari.
Pel que fa a l'entrada de maquinari heu de fer una descripció breu del maquinari i la seva funció i podeu adjuntar una imatge que ens ajudi a veure de forma concreta de quina peça estem parlant.
A les entrades de programari veureu quan busqueu informació que hi ha moltíssims programes amb noms semblants i que fan la mateixa funció, estaria bé que poguéssiu especificar en aquestes entrades si es tracta de programari comercial o lliure, i també qui és el seu creador o fabricant, de vegades el fabricant correspon a una empresa.
Com a exemple teniu l'entrada Microprocessador al glossari de maquinari.
Última recomanació: abans de fer les entrades, féu un cop d'ull a les que hi ha ja fetes per tal de no repetir la informació que hi posem.
Molt bona feina a tots!!!
Darrera modificació: diumenge, 29 de gener 2012, 13:32