Sant Jordi a Infantil i Primària: festa de les lletres, les arts i la dansa

Sant Jordi a Infantil i Primària: festa de les lletres, les arts i la dansa

per Natàlia Aranda -
Nombre de respostes: 0


La diada de Sant Jordi va començar el dia 22 d’abril, un dia abans, a Primària amb “Dansa Ara”. Els alumnes del cicle inicial van posar en escena les danses que havien assajat al llarg del curs. Dansa Ara és un gran esdeveniment de dansa contemporània organitzat per l’Ajuntament de Barcelona.

El dia 23, tots els grups de Primària, van fer tallers de plàstica amb la temàtica de Sant Jordi, els dracs i les princeses, els llibres i les roses. Hi van posar tota la seva imaginació. Aquesta vegada ho va fer cada grup per separat, “els grups bombolles”, degut a les restriccions per la pandèmia de la COVID.

D’altra banda, es va dur a terme -com cada any- el concurs literari, els tradicionals “jocs florals” i, per als més petits, el concurs i l’exposició dels seus dibuixos. Dins de la mateixa jornada, es van atorgar nombrosos premis reconeixent les moltes aportacions de totes les obres presentades.

A nivell d’Institut-Escola s’ha creat un conte encadenat, com cada any. Aquesta activitat ha esdevingut un dels signes d’identitat del centre. Es construeix una història amb la col·laboració de tots els cursos, des d’Infantil fins a 4t d’ESO. Enguany, cada grup ha fet i enregistrat en vídeo una frase del conte.

 

Redacció de Yurena Balongo i Mia Zuniga, alumnes de 3r ESO A