Zum Hauptinhalt
Website-Übersicht
insdertosa
Startseite
Inici
Web del centre
IOC
AMPA
Moodle
Inici
Demanar nou curs
Suport comercial del Moodle
Mehr
Deutsch (de)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Login
Startseite
Inici
Einklappen
Ausklappen
Web del centre
IOC
AMPA
Moodle
Einklappen
Ausklappen
Inici
Demanar nou curs
Suport comercial del Moodle
Grau Mitjà en Pastisseria i Forneria
Kurse
Departament d'Hoteleria i Turisme
Grau Mitjà en Pastisseria i Forneria
Kursbereiche
Informació del centre
Batxillerat Intenacional
Departament de Tecnologia
Departament de Tecnologia / Informàtica
Departament de Matemàtiques
Seminari de llengues estrangeres
Departament de Llengua Catalana i Literatura
Seminari de Llengua Castellana i Literatura
Departament d'Educació Visual i Plàstica
Departament d'Educació Visual i Plàstica / Dibuix Tècnic
Departament d'Educació Visual i Plàstica / Batxillerat Arts
Seminari de Ciències Naturals
Seminari de Física i Química
Departament de Música
Departament d'Hoteleria i Turisme
Departament d'Hoteleria i Turisme / Grau Mitjà en Cuina i gastronomia
Departament d'Hoteleria i Turisme / Grau Mitjà en Serveis de Restauració
Departament d'Hoteleria i Turisme / Grau Mitjà en Pastisseria i Forneria
Departament d'Hoteleria i Turisme / Grau Mitjà Assignatures Transversals
Departament d'Hoteleria i Turisme / Grau Superior Direcció de Cuina
Departament d'Hoteleria i Turisme / Grau Superior Direcció de Serveis en Restauració
Departament d'Hoteleria i Turisme / Grau Superior Assignatures Transversals
Departament d'Hoteleria i Turisme / PTT Cuina i serveis de restauració
Departament d'Orientació
Seminari d'Economia
Departament de Filosofia
Kurse suchen
Kurse suchen
M7 / M10 Seguretat i higiene
MP08 Presentació i venda de productes de forneria i pastisseria
M1 Forneria
M2 Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
M3 Confiteria
M4 Postres en restauració
M5 Productes d'obrador
M6 Operacions i control de magatzem
M8 Presentació i venda de productes
M9 Matèries primeres i processos en forneria, pastisseria i rebosteria.
M10 Anglès
M13 Crèdit de síntesi - 2n Pastisseria