Normes d'ús del Moodle de centre

Normativa de l'Aula Virtual INS Cubelles (Cubelles)



Abans de poder fer servir l'Aula Virtual de l'institut, cal que accepteu la següent normativa. Si es modifiqués o ampliés cap de les normes actuals, haurieu de tornar-les a acceptar.


  1. Cada alumne/a matriculat al centre disposa d'un nom d'usuari i d'una contranseya per accedir a l'Aula Virtual Moodle. La contrasenya no s'haurà de comunicar a altres companys, ja que podrien accedir-hi suplantant la personalitat de l'alumne i aquest es faria responsable dels actes de tercers. Per tant, donat que l'usuari és nom.cognom i la contrasenya inicial és cubelles , caldria que es canviés el més aviat millor.

  2. Tot i que és possible navegar per la majoria de cursos i accedir als recursos (documents, enllaços webs, etc.) de tota l'Aula, és convenient no realitzar les activitats de les matèries que no cursi l'alumne, com ara qüestionaris o participació en discussions.

  3. L'Aula Virtual disposa d'un sistema de missatgeria amb el qual els alumnes i els professors poden comunicar-se. El llenguatge emprat en aquest sistema ha de regir-se pel respecte envers els altres i el vocabulari ha de ser adequat a l'entorn escolar, prohibint-se qualsevol mena d'insult o paraula malsonant. Tanmateix, l'ús de la missatgeria estarà restringit o bé fora de l'horari escolar o bé quan ho indiquin els professorat.

  4. La participació en les diferents discussions que els professors proposin (fórums, comentaris a activitats, etc.) seguiran les mateixes indicacions que s'han fet sobre la missatgeria al punt 3 d'aquesta normativa.

  5. Els usuaris de l'Aula Virtual poden afegir al seu perfil una fotografia de la seva cara.

  6. L'incompliment d'una o més de les normes exposades en els punts anteriors suposarà les següents sancions:

  • S'informarà a l'usuari de la infracció. Si la comissió encarregada creu que n'és greu, s'informarà també a les famílies.

  • Si és reincident, se li bloquejarà total o parcialment el compte, de manera que només podrà accedir a les activitats bàsiques.


Darrera modificació: dijous, 16 de novembre 2017, 19:30