Respecte del vídeo

Es proposa la visualització d’un vídeo per introduir el tema al voltant de com aprofitar l’impacte d’un espai web per a assolir els objectius de l’empresa o l’organització. El fet que planteja el ponent al vídeo és força curiós i és per això que es pot aprofitar la seva visualització per obrir un debat al voltant de quines haurien de ser les característiques fonamentals a tenir en compte a l’hora de dissenyar un espai web.

Respecte dels materials

Per tal que l’equip pugui triar amb quin entorn de creació d’espais web volen treballar, es proposen diferents possibilitats, indicant l’accés a l’entorn i enllaçant amb videotutorials d’ús.

Les propostes que s’han fet corresponen als entorn gratuïts i senzills més emprats. No s’ha contemplat la possibilitat dels entorns de blogs que també poden emprar-se per a la creació d’espais virtuals, com ara Wordpress i Blogger. Tot i que poden ser una bona solució, no corresponen estrictament a espais web. Queda a criteri de l’equip, amb l’assessorament del professor o professora triar un o altre entorn.

Respecte de les activitats

Tenint en compte que en el tema anterior ja s'hauran format els equips i hauran triat un nom d'empresa, es demana en aquest tema que comencin a desenvolupar la seva pàgina web.

Han d'entendre que aquesta web no queda tancada, sinó que caldrà anar-la construint al llarg de tot el curs. Per tant, cal que facin una primera aproximació tenint en compte les pautes de disseny de webs, característiques tècniques de l'entorn que hagin triat, decisions de l'equip, etc. i que puguin acabar d'entendre les possibilitats que ofereix l'entorn.

El seguiment de la web per part del professorat es farà al llarg del curs, ja que es produiran canvis amb freqüència. Als criteris d'avaluació s'indica com cal tenir en compte aquest seguiment dels continguts i actualitzacions.

Darrera modificació: dilluns, 11 de juny 2018, 11:42