Cal tenir en compte:

Respecte del vídeo:

L'objectiu d'aquest vídeo és motivar als alumnes en aquest punt d'arrencada del projecte mitjançant l'experiència de companys i companyes que l'han dut a terme. Per altra banda, també ha de servir per situar-los en el procés per primera vegada i que tinguin una idea del conjunt de la tasca que han de dur a terme.

És recomanable la seva visualització i posterior comentari per tal d'aprofitar-ho com a visió general del què s'espera que aconsegueixin.

Respecte dels grups:

1. En aquest tema s'han de formar els grups d'alumnes, entre 4 i 5 components.

2. Els criteris de formació dels grups dependran del professor o professora responsable, però hauran de ser comunicats a l'alumnat prèviament.

3. La tasca de creació de la carpeta Drive del grup ha de ser supervisada per assegurar-se que els permisos (de tots els components de l'equip i del professor/a) estiguin ben assignats. També cal fer un repàs sobre els permisos possibles dels documents (edició i comentar).

4. Els materials s'han de descarregar de Moodle i pujar al Drive del grup. Un cop pujats en format .odt, cal canviar el format a Drive (seleccionar arxiu/botó dret del ratolí/obre amb/Google Drive)

5. El lliurament de les tasques es farà mitjançant l'enllaç del document de Drive corresponent. Si es tracta d'un document de grup només ha de lliurar-lo un dels components.

Respecte dels materials:

1. Els materials penjats al Moodle estan en format .odt o .pdf editable, per tal què siguin modificables per part de l'alumnat.

2. El grup ha de crear una carpeta compartida a Drive, amb permisos d'edició per als components i de comentaris per al professorat.

3. Els materials s'han de descarregar del Moodle i pujar al Drive del grup. Un cop pujats en format .odt o .pdf, cal canviar el format a Drive (seleccionar arxiu/botó dret del ratolí/obre amb/Google Drive).

4. El lliurament de les tasques es farà mitjançant l'enllaç del document de Drive corresponent. Si es tracta d'un document de grup només ha de lliurar-lo un dels components.

5. Alguns materials fan referència a activitats individuals però que cal que estiguin guardats al Drive del grup. En aquest cas, cal advertir l'alumnat que canviin el nom del fitxer afegint el cognom al darrera per evitar sobreescriptura.

Darrera modificació: dijous, 15 de febrer 2018, 08:06