Skip to main content
Side panel
Home
More
English (en)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Log in
Home
DISE - Direcció de Serveis
Courses
CICLES FORMATIUS
CFGS
DISE - Direcció de Serveis
Course categories
BIBLIOTECA DIGITAL
CALENDARI CURS
NORMATIVA
DOCUMENTS DEL CENTRE
PARTICIPACIÓ DE L'ALUMNAT
COORDINACIÓ PEDAGÒGICA
COORDINACIÓ DE NIVELLS
COORDINACIÓ DE MEDIACIÓ
CONSELL ESCOLAR
ESO
ESO / 1r ESO
ESO / 1r ESO / A
ESO / 1r ESO / B
ESO / 1r ESO / C
ESO / 1r ESO / D
ESO / 1r ESO / Optatives
ESO / 2n ESO
ESO / 2n ESO / A
ESO / 2n ESO / B
ESO / 2n ESO / C
ESO / 2n ESO / D
ESO / 2n ESO / Optatives
ESO / 3r ESO
ESO / 3r ESO / A
ESO / 3r ESO / B
ESO / 3r ESO / C
ESO / 3r ESO / D
ESO / 3r ESO / Optatives
ESO / 4t ESO
ESO / 4t ESO / A
ESO / 4t ESO / B
ESO / 4t ESO / C
ESO / 4t ESO / D - AULA OBERTA
ESO / 4t ESO / Optatives
ESO / 4t ESO / Optatives / FRANJA 1
ESO / 4t ESO / Optatives / FRANJA 2
ESO / 4t ESO / Optatives / FRANJA 3
BATXILLERAT
BATXILLERAT / 1r Batxillerat
BATXILLERAT / 1r Batxillerat / B1A
BATXILLERAT / 1r Batxillerat / B1B
BATXILLERAT / 2n Batxillerat
BATXILLERAT / 2n Batxillerat / B2A
BATXILLERAT / 2n Batxillerat / B2B
BATXILLERAT / 2n Batxillerat / OPTATIVA COMPARTIDA A-B
BATXILLERAT / Modalitat Compartida 1r i 2n
CICLES FORMATIUS
CICLES FORMATIUS / CFGM
CICLES FORMATIUS / CFGM / Cuina i Gastronomia
CICLES FORMATIUS / CFGM / Serveis en restauració
CICLES FORMATIUS / CFGM / ELABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS
CICLES FORMATIUS / CFGS
CICLES FORMATIUS / CFGS / AAVV - Agències de viatges i gestió d'esdeveniments
CICLES FORMATIUS / CFGS / GIAT - Guia, informació i assistència turístiques
CICLES FORMATIUS / CFGS / DICU - Direcció de Cuina
CICLES FORMATIUS / CFGS / DISE - Direcció de Serveis
PROFESSORAT
Search courses
Search courses
M15 Formació en centre de treball FCT *
M1 Control de proveïment de matèries primeres
M2 Processos de serveis en bar-cafeteria
M3 Processos de serveis en restaurant
M4 Sommelieria
M5 Planificació i direcció de serveis *
M6 Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària
M7 Gastronomia i nutrició
M8 Gestió administrativa i comercial *
M9 Recursos humans i direcció d'equips en restauració
M10 Anglès*
M11 Francès
M12 Formació i orientació laboral
M13 Empresa i iniciativa Emprenedora *
M14 PROJECTE de direcció en serveis de restauració *