Vés al contingut principal
Panell lateral
Inici
Més
Català (ca)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Inicia la sessió
Inici
DICU - Direcció de Cuina
Cursos
CICLES FORMATIUS
CFGS
DICU - Direcció de Cuina
Categories de cursos
BIBLIOTECA DIGITAL
CALENDARI CURS
NORMATIVA
DOCUMENTS DEL CENTRE
PARTICIPACIÓ DE L'ALUMNAT
COORDINACIÓ PEDAGÒGICA
COORDINACIÓ DE NIVELLS
COORDINACIÓ DE MEDIACIÓ
CONSELL ESCOLAR
ESO
ESO / 1r ESO
ESO / 1r ESO / A
ESO / 1r ESO / B
ESO / 1r ESO / C
ESO / 1r ESO / D
ESO / 1r ESO / Optatives
ESO / 2n ESO
ESO / 2n ESO / A
ESO / 2n ESO / B
ESO / 2n ESO / C
ESO / 2n ESO / D
ESO / 2n ESO / Optatives
ESO / 3r ESO
ESO / 3r ESO / A
ESO / 3r ESO / B
ESO / 3r ESO / C
ESO / 3r ESO / D
ESO / 3r ESO / Optatives
ESO / 4t ESO
ESO / 4t ESO / A
ESO / 4t ESO / B
ESO / 4t ESO / C
ESO / 4t ESO / D - AULA OBERTA
ESO / 4t ESO / Optatives
ESO / 4t ESO / Optatives / FRANJA 1
ESO / 4t ESO / Optatives / FRANJA 2
ESO / 4t ESO / Optatives / FRANJA 3
BATXILLERAT
BATXILLERAT / 1r Batxillerat
BATXILLERAT / 1r Batxillerat / B1A
BATXILLERAT / 1r Batxillerat / B1B
BATXILLERAT / 2n Batxillerat
BATXILLERAT / 2n Batxillerat / B2A
BATXILLERAT / 2n Batxillerat / B2B
BATXILLERAT / 2n Batxillerat / OPTATIVA COMPARTIDA A-B
BATXILLERAT / Modalitat Compartida 1r i 2n
CICLES FORMATIUS
CICLES FORMATIUS / CFGM
CICLES FORMATIUS / CFGM / Cuina i Gastronomia
CICLES FORMATIUS / CFGM / Serveis en restauració
CICLES FORMATIUS / CFGM / ELABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS
CICLES FORMATIUS / CFGS
CICLES FORMATIUS / CFGS / AAVV - Agències de viatges i gestió d'esdeveniments
CICLES FORMATIUS / CFGS / GIAT - Guia, informació i assistència turístiques
CICLES FORMATIUS / CFGS / DICU - Direcció de Cuina
CICLES FORMATIUS / CFGS / DISE - Direcció de Serveis
PROFESSORAT
Cerca cursos
Cerca cursos
MFR Francès
M1 Control de proveïment de matèries primeres
M2 Processos de preelaboració i conservació en cuina
M3 Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina
M4 Processos d'elaboració culinària *
M5 Gestió de la producció en cuina *
M6 Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària
M7 Gastronomia i nutrició
M8 Gestió administrativa i comercial *
M9 Recursos humans i direcció d'equips
M10 Anglès*
M11 Formació i orientació laboral
M12 Empresa i iniciativa emprenedora 2*
M13 PROJECTE de direcció de cuina 2*
M12 Empresa i Iniciatica Emprenedora 3**
M13 PROJECTE DE DIRECCIÓ DE CUINA 3**
M14 Formació en centres de treball *
M16 Servei de Restaurant i bar