Help with Search courses

Feina DT 2n de Batxillerat:


Aneu fent les fotocòpies de selectivitat de geometria plana que us vaig donar. Les de tangències massa fàcils no cal que les feu. Dediqueu mínim 4 hores cada setmana. El millor és escriure en cada exercici l’hora en que comenceu i l’hora en que acabeu. Així aneu controlant el temps.


La setmana del 30 de març imprimiu l’examen de selectivitat de Juny de 2019, no el mireu i el feu de la següent manera:

  1. Reserveu una hora i mitja per dedicar a dibuix, en aquest temps no us ha de molestar ningú i no podreu anar ni al lavabo. Agafeu el primer exemplar del 2019, de 6 exercicis de dibuix: 2 de geometria plana, dos de dièdric i dos d’axonomètric. Heu de fer-los com indica l'examen, triant tres, un de cada part i amb un màxim d’hora i mitja.

  2. Grapeu  els exemplars i poseu a la primera plana el vostre nom i una creu als exercicis que heu triat, tal i com indica l’enunciat. Escriviu darrere l'últim full les sensacions que heu tingut, només acabar cada examen, un paràgraf és prou.

  3. Un altre dia, feu el mateix amb el segon exemplar del juny de 2019.

  4. Aquella setmana dedicareu en total només 3 hores, però amb màxima tensió. 


Aprofiteu els dies de tancada a casa per fer fotos, participeu al concurs de Sant Jordi: FOTOGRAFIA DURANT EL CONFINAMENT". Les les bases sortiran aviat!

Trabajos de lengua castellana de 2n bde Btx