Presentació de la 7a temporada del Picalletres

Presentació de la 7a temporada del Picalletres

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

El passat 17 d’octubre, els alumnes de 4t van presenciar la gala de presentació de la setena edició del programa Picalletres al teatre de Sant Feliu de Guíxols.

Tan bon punt arribar, els van delectar amb un assortit d’entrepans, pastes i sucs perquè esmorzés tot el curs, i quan van acabar es van disposar a entrar al teatre perquè es duguessin a terme les entrevistes previstes.

Primer de tot, van entrevistar la Jordina Escofet, guanyadora de la darrera edició del programa, seguida dels dos guanyadors del Picalletres radiofònic: en Jonathan Sánchez i en Ferran Miravent. Les preguntes es van basar, principalment, en les claus del programa, els plans de futur i les aficions personals de cadascun dels guanyadors.

Tot seguit, els alumnes van gaudir de l’actuació del mag Kilini i, finalment, l’Alcalde de Sant Feliu de Guíxols va pronunciar unes paraules en honor al concurs.

Per si no fos prou, a cadascun dels guanyadors entrevistats se’ls van regalar dues entrades per anar a veure el musical Mar i Cel, representat per Dagoll Dagom al teatre Victoria de Barcelona. No cal dir que n’estan molt agraïts.