DEURES D'ESTIU I CALENDARI RECUPERACIONS DE SETEMBRE (ESO I BAT)

DEURES D'ESTIU I CALENDARI RECUPERACIONS DE SETEMBRE (ESO I BAT)

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Deures d’estiu 2020

(S’entregaran: en mà al professor/a corresponent, per correu electrònic o via classroom)


Arriba l’estiu i amb l’estiu arriben també els dies de descans i de gaudi. De vitjar, d’anar a la platja, de llegir sense pressa, de sortir amb els amics, d’anar d’excursió, de muntar en bicicleta, etc. Però cal repassar també una mica perquè al setembre no ens costi un munt arrencar els motors o fins i tot, en alguns casos, estudiar de valent per recuperar aquelles matèries que ens han quedat suspeses.


Us deixem penjades les tasques de recuperació i de reforç d’estiu per tot l’alumnat d’ESO i Batxillerat. Les trobareu classificades per nivel i materia. Recordeu: és molt important que us planifiqueu la feina cada dia per no atabalar-vos molt els últims dies d’agost.


Per a l’alumnat que arribeu nou a 1r d’ESO, recordeu de fer les tasques d’estiu que us han posat als vostres coles de primària. Aquestes feines us ajuden a preparar-vos una mica per l’entrada a l’institut. En començar el curs escolar, haureu de lliurar els dossiers al vostre tutor/a de 1r ESO i es tindrà en compte per a l’avaluació del 1r trimestre.


I si no teniu feines d’estiu o veniu d'un altre centre aquí us deixem un enllaç on trobareu materials diversos que us ajudaran moltíssim a preparar l’entrada a l’institut:


ACTIVITATS DE REFORÇ DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

(http://xtec.gencat.cat/ca/curriculum/primaria/orientacions/activitatsestiu)



BON ESTIU I ENS VEIEM AL SETEMBRE!


1r d’ESO

2n d’ESO

3r d’ESO

4t d’ESO

1r de BATXILLERAT