Cal tenir en compte:

Respecte dels materials

Es pretén que l'alumnat aprengui a utilitzar GIMP de forma autònoma, amb l'ajut del professorat i dels propis companys i companyes. És per això que es proposen materials de consulta molt visuals i amb exemples explicats pas a pas.

Cal defugir de plantejar aquest tema com a un repàs exhaustiu de totes les possibilitats de GIMP. Així doncs les activitats plantejades pretenen cobrir les principals opcions i s'espera que l'alumnat consulti els materials que es proposen per dur-les a terme.

Respecte de les activitats

Tot i que es proposen moltes activitats, és el professor o professora responsable qui hauria de decidir si es realitzen o no totes. Tenint en compte que hi haurà diferents nivells d'expertesa, caldrà valorar què es demana com a mínims. És per això que es plantegen diferents possibilitats.

Hi ha, però, algunes activitats que cal fer per tal d'assolir fluïdesa en l'ús de GIMP i que són les tasques 2, 3, 5 i 7. La tasca 9, de creació de logo del grup, també ha de realitzar-se per tal de poder utilitzar-lo posteriorment a tots els documents relacionats amb el projecte.

Darrera modificació: divendres, 30 d’agost 2013, 11:48