Per què cal definir l'objectiu professional? Doncs perquè és el primer pas per iniciar el procés de recerca de feina.

Per prendre la decisió més encertada, cal conèixer-se bé un mateix. Amb aquesta eina, us facilitarem la informació que considerem necessària per arribar a conèixer-vos una mica millor i així tenir més elements per decidir correctament pel que fa al vostre futur laboral. També cal distingir les alternatives que s'adaptin millor al propi perfil. En aquest sentit facilitarem un informe final amb el vostre perfil professional.

Durant l'eina trobareu un seguit de preguntes i situacions en què us heu de posicionar en aquella postura més propera a la vostra persona, basant-vos en la vostra experiència laboral i vivències. En cas que no hàgiu treballat mai, no us preocupeu, penseu en situacions viscudes que puguin ajudar-vos a donar resposta.

L'eina Cloe dura aproximadament 1 hora, però no us preocupeu, si no teniu temps d'acabar, només cal que deseu (amb el botó de desar i recuperar) i podreu recuperar les dades en qualsevol moment.

Si teniu dubtes d'algun dels termes que s'utilitzen en aquesta eina, només cal que aneu al glossari que posem a la vostra disposició.

Les dades que a continuació introduireu en els diferents apartats no s'enregistren en cap sistema informàtic, només és pel vostre ús personal.

Accés al qüestionari: https://www.oficinadetreball.gencat.cat/cloe/ST

Darrera modificació: dimecres, 3 de maig 2017, 14:00