Notícies del lloc

Tancament de l'Institut del 13 al 13 d'abril ambdós inclosos

Tancament de l'Institut del 13 al 13 d'abril ambdós inclosos

by Administrador/a a8066437 -
Number of replies: 0

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 13 d'abril, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. 

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i l’evolució de la situació. 

Seguim tenint habilitats els canals de comunicació online a través de la plataforma clickEdu i del correu electrònic. Els butlletins de notes es podran descarregar a través de clickEdu. Hem d’evitar, si no és d'extrema necessitat, les trobades presencials. Les famílies i l’alumnat anireu rebent instruccions a través de la web o per e-mail. I els docents, PAS, PAE i vetllador, treballarem des de casa donat que no estem de vacances.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració. 

Direcció