Notícies del lloc

Observació de fenòmens ondulatoris a Física II de segon de Batxillerat

by Administrador/a a8066437 -
Els  alumnes de Física II han observat amb la cubeta d’ones  la propagació d’ones planes i d’ones circulars en l’aigua, i  diferents fenòmens ondulatoris  com  la reflexió, la refracció, la difracció i les interferències. 

  

Sortida Fitjove

by Administrador/a a8066437 -

L'alumnat de 4t d'ESO han visitat el Club Natació Terrassa amb l'objectiu de conèixer una oferta atractiva d'exercici físic per a adolescents, com a opció saludable d'ocupació del temps d'oci. Aquí podeu veure un tastet de la sortida de 4t d'ESO E.


Convocatòria de vaga del sindicat CGT del professorat per al 27 de maig del 2021

by Administrador/a a8066437 -

Benvolgudes famílies,

Us informem que la organització sindical CGT ha convocat un dia de vaga del professorat en l'àmbit de Catalunya pel 27 de maig del 2021 de 0:00 a 24:00. Atenent al legítim dret del professorat de secundar la vaga d'aquest dia, no podem garantir el desenvolupament normal de l'activitat escolar. D'altra banda, el centre complirà amb els serveis mínims decretats per la Generalitat de Catalunya.

Per tot l'esmentat anteriorment, els informem que el seu fill/a té el dret d'assistir al centre, que restarà obert tot l'horari escolar, però sense garanties que pugui rebre les classes amb normalitat.

Com qualsevol altre dia, el professorat passarà llista i podeu consultar l'assistència al clickEdu. L'Avís futur de faltes i la Justificació queda com qualsevol altre dia, a criteri de la família.

Moltes gràcies per la seva comprensió.

Direcció de l'Institut Mont Perdut

Older topics...