Imatge Jaume
ROGER FERRAN: 1r CLASSIFICAT EN ELS PREMIS EXTRAORDINARIS DE BATXILLERAT DEL CURS 2011-2012
per Jaume Carles Frisuelos - divendres, 19 octubre 2012, 16:46
 
La Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha presidit el lliurament dels Premis Extraordinaris de Batxillerat del curs 2011-2012, que en la present edició han rebut un total de 21 estudiants. Aquests guardons suposen un reconeixement oficial a l’excel·lència en els estudis de batxillerat. L’acte va tenir llocel dimecres passat al Palau de la Generalitat.
Dels 21 estudiants -d’un total de 742 inscrits-, 12 han estat premiats en la modalitat d’humanitats i 9 en la de ciències. Respecte a l’edició anterior, enguany s’han premiat 12 estudiants més, atès que en la de 2010-2011 en van ser 9 –de 295 inscrits-. Els 21 guardonats van fer la prova el passat mes de juliol per primer cop, que habitualment es realitzava el mes de setembre, fet que ha comportat un increment en el nombre de participants.
El llistat d’alumnat premiat és el següent:

NOM
CENTRE
POBLACIÓ
Agustí Sanahuja, Helena
Institut Jaume Balmes
Barcelona
Álvarez Pujol, Claudia
Sant Pau
Barcelona
Bañeras Carrió, Maria
Europa International School
Sant Cugat del Vallès
Camps Durbán, Eloi
Institut Pere Alsius i Torrent
Banyoles
Canela Gomà, Ignacio
Sant Ignasi
Barcelona
Costa Monforte, Xènia
Institut Bernat el Ferrer
Molins de Rei
Delgado Lombardo, Marta
Casp-Sagrat Cor de Jesús
Barcelona
Faura Claret, Mónica
Santa Teresa - Ganduxer
Barcelona
Fernández Serrano, Irene
Institut Ferran Casablancas
Sabadell



Ferran Baños, Roger



Institut Ramon Turró i Darder
.r
Figueras Díaz, Júlia
Les Alzines
Girona
Gendrau Sanclemente, Núria
Maristes - La Immaculada
Barcelona
Lepke Baroni, Nicolas
Institut Lluís Domènech i Montaner
Reus
Oller Michavila, Adriana
Súnion
Barcelona
Peña Lueza, Jorge
Maristes Montserrat
Lleida
Pérez Rodríguez, Raquel
Pare Manyanet
Barcelona
Pesqué Cela, David
Sant Joan Bosco
Barcelona
Puértolas Pérez, Adrià
Institut Francisco de Goya
Barcelona
Reyes Langa, Adrià
Institut Pere Alsius i Torrent
Banyoles
Ruiz Castellón, Alejandro
La Salle Tarragona
Tarragona
Salichs Miró, Maria Teresa
Santa Teresa - Ganduxer
Barcelona

Les proves extraordinàries de Batxillerat, en les quals poden participar els alumnes que hagin obtingut un expedient igual o superior a 8,75 durant en el Batxillera
t, consten de quatre proves: comentari de text en llengua catalana, comentari de text de caràcter històric, primera llengua estrangera i una matèria de modalitat cursada al segon de Batxillerat.

En Roger va obtenir la màxima puntuació d'entre tots els alumnes presentats i, per tant, va ser el primer classificat en l'edició 2011-2012 d'aquests premis d'excel·lència.

Aquests guardons són un estímul més per als alumnes i una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre alumnat, professorat i família. Els guanyadors obtindran una plaça gratuïta durant el curs 2013-2014 a l’Escola Oficial d’Idiomes. A més, poden optar al Premi Nacional de Batxillerat que atorga el Ministeri d’Educació entre els guanyadors de la resta de l’estat. En Roger, amb altres dos premiats, serà un dels representants de Catalunya en aquest premi de caràcter nacional.
L’acte de lliurament dels Premis Extraordinaris de Batxillerat del curs 2011-2012 també ha comptat amb la presència de la secretària general, M. Jesús Mier, la directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Teresa Pijoan, el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, i la subdirectora general de la Inspecció d’Educació, Margarita Muset.

En Roger va fer, en nom de tots els seus companys, un discurs molt brillant, ple de paral·lelismes entre la seva trajectòria estudiantil a la Secundària i, en particular al Batxillerat, amb l'obre clàssica l'Odissea d'Homer.

Enhorabona Ferran!!!.

.

Una fotografia de tots els premiats amb el President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas, i la Consellera d'Educació, Sra. Irene Rigau.
(En Roger, al costat del President)


.

Una fotografia per a l'àlbum familiar. En Roger amb la Consellera, els seus pares, el seu avi i la seva germana.