MAR BOSCH, GUANYADORA DE LA CATEGORIA "C" (Estudiants de Batxillerat) A LA QUINZENA EDICIÓ DE LA FIRA EXPORECERCA JOVE

MAR BOSCH, GUANYADORA DE LA CATEGORIA "C" (Estudiants de Batxillerat) A LA QUINZENA EDICIÓ DE LA FIRA EXPORECERCA JOVE

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

L'Expo Recerca Jove és una mostra de treballs de recerca que acull la participació de joves 2014-04-12%2019.26.42-1.jpgentre 12 i 30 anys. Els objectius principals que es volen aconseguir són afavorir la investigació entre els joves, potenciar l'intercanvi d'experiències i el coneixement i potenciar la participació en aquesta i altres fires de l'àmbit nacional i internacional. La temàtica és lliure i els participants presenten els seus treballs en stands habilitats a l'efecte. Durant els tres dies que dura l'exposició és visitada per tot tipus de públic. Un jurat format procedent de distints àmbits acadèmics i professionals avalua els treballs presentats i el darrer dia es lliuren els premis que consisteixen, bàsicament, en la participació dels autors en altres fires d'ambit internacional.

La Universitat Ramon Llull ha acullit aquesta mostra de treballs organitzada per MAGMA, Associació per a Promoure la Recerca Jove, una associació juvenil catalana, sense ànim de lucre, d’àmbit estatal, amb seu a Barcelona i que està integrada dins de MILSET, federació internacional que promou la recerca entre els joves.

La Mar Bosch ha estat premiada en la categoria C, corresponent als estudiants de Batxillerat, pel seu treball de recerca "Els receptaris farmacèutics: Què en queda avui?. El premi obtingut ha estat la seva futura participació a la fira internacional Expo Science Europe (ESE) que es celebrarà a Eslovàquia entre el 7 i el 14 de setembre de 2014.

Altres dos companys de la Mar, Pol Soto i Núria Pou també van ser seleccionat per participar a la fira d'Expo Recerca Jove que es va celebrar entre el 10 i el 12 d'abril al Campus UPC - La Salle, depenent de la Unviversitat Ramon Llull.

Us adjuntem uns enllaços a notícies de premsa sobre l'ExpoRecerca Jove

Entrevistas de Barcelona TV a participants de l'ExpoRecerca: http://www.btv.cat/alacarta/connexio-barcelona/30522/

Espai Terra (TV3): http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/5020851

Feliciteu als nostres representants, en Pol, la Núria i, en particular, a la Mar pel premi obtingut.