CONCURS DE DEBATS: ARIADNA HERNÁNDEZ GUARDONADA COM A MILLOR ORADORA

CONCURS DE DEBATS: ARIADNA HERNÁNDEZ GUARDONADA COM A MILLOR ORADORA

par Jaume Carles,
Nombre de réponses : 0

La nostra companya, Ariadna Hernández, del grup 4 ESO A del nostre centre, va ser foto2.pngguardonada com a millor oradora en el 3r Concurs de Debat Juvenil, que va tenir lloc dimecres passat a la tarda al Centre Cultural. L'acompanyaven els seus companys de grup Abril Montalt, Marta Navarro i Roger Monreal, que també van tenir una participació molt destacada i a qui volem felicitar per la magnífica representació que van efectuar del nostre centre. Esmentar, també, a les suplents Alexandra Volkova i Mercedes Ramírez que també es van implicar força en la preparació del debat, conjuntament amb els seus altres companys.

Les Escoles Fonlladosa va ser l'equip guanyador del concurs, organitzat per la Regidoria d'Educació i els centres de Secundària del poble. El debat qüestionava si els adolescents porten una dieta saludable.

El jurat, format per la regidora d'Educació, Mercè Mora, la infermera Mireia Herández, Cinta Vellilla, directora de la Biblioteca La Cooperativa, i Núria Gibert, directora de l'Escola Municipal d'Adults, va avaluar l'expressió oral i el domini de la llengua dels alumnes, la claredat i l'exposició dels missatges, la qualitat i la validesa dels arguments, el llenguatge no verbal i la capacitat de lideratge.

Ariadna Hernández de l'Institut Ramon Turró i Darder va ser la millor oradora amb 162 punts. Ester Sánchez del Col·legi Vedruna i Èric Soms de les Escoles Fonlladosa, van quedar en segon lloc amb 160 punts. Pau Trascastro del Col·legi Sant Pere Chanel va ser tercer. Per escoles, el millor quip va ser el del Fonlladosa amb 606 punts. L'Institut Ramon Turró i Darder va ser segon, amb 585 punts; el Col·legi Sant Pere Chanel, tercer, amb 583 punts; i, finalment, el Col·legi Vedruna, quart, amb 566 punts.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar i els centres educatius de Secundària del municipi, Institut Ramon Turró i Darder, Escoles Fonlladosa, Col·legi Vedruna i Col·legi Sant Pere Chanel organitzen cada any el concurs de debats amb l'objectiu de fomentar l’esperit crític i la capacitat de reflexió dels estudiants del municipi.

En breus dies, a la WEB de TeleTurró hi trobareu la gravació íntegra del concurs.

FELICITEU A L'ARIADNA, L'ABRIL, LA MARTA, EN ROGER, L'ALEXANDRA I LA MERCEDES. S'HO MEREIXEN !!!.