Berenars pedagògics: segona trobada

Berenars pedagògics: segona trobada

von Jaume Carles -
Anzahl Antworten: 0

AMPA IES RAMON TURRÓ I DARDER (MALGRAT DE MAR)

II BERENAR PEDAGÒGIC

Benvolguts/des famílies, alumnes i docents:

Feliç Any Nou 2014!!! Amb les piles carregades després d’aquestes curtes però intenses vacances, encetem la tornada a l’institut amb la segona convocatòria dels BERENARS PEDAGÒGICS,tot recordant-vos que són unes trobades entre pares, alumnes i professors. És una activitat lliure i gratuïta.

A qui va adreçat?Berenars.JPG

A tota la comunitat educativa, per afavorir un bon ambient i una bona complicitat entre tots ,per tal de millorar l’estada de tots els anys que hem de conviure plegats.

Aquest serà un espai d’acompanyament on compartirem respecte i complicitat, sense judicis, falses creences o etiquetatges absurds que limitin  les possibilitats de creixement de cadascú.

Aquest espai l’hem batejat com BERENARS PEDAGÒGICS, perquè a la darrera mitja hora farem un berenar (compartint el que cadascú hagi portat), per seguir parlant i gaudint de la conversa.

Ens dirigiran en  aquesta segona trobada la professora de l’institut, en llatí i grec, la Clàudia Molfulleda i la Núria Bravo,  professora de castellà, especialistes les dues en pedagogia sistèmica.

Hora: 6 de la tarda.                                               

Lloc: IES RAMON TURRÓ

Dia: 17 de gener

US HI ESPEREM A TOTS!!    ANIMEU-VOS!!