MELISSA MENDIBUR: SUBCAMPIONA D'ESPANYA!!!

MELISSA MENDIBUR: SUBCAMPIONA D'ESPANYA!!!

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0



Vídeo del lliurament de premis (CLIQUEU AQUÍ) . Entre 1:18:30 i 1:21:00.

Dies enrere informàvem sobre la participació de l'alumna del nostre centre, Melissa Mendibur, al campionat d'Espanya de Formació Professional (SpainSkills), skill de perruqueria, que s'estava celebrant al recinte ferial IFEMA de Madrid.

Després de tres dies molt intensos de competició, la Melissa ha aconseguit el subcampionat d'Espanya. Moltes felicitats per la Melissa. S'ho mereix, per la seva dedicació i la seva forma de ser.

Cal felicitar, també, a les seves professores i, en particular, a l'Ana Rosa Ucero que l'ha acompanyat aquests dies en qualitat de monitora de la delegació de Catalunya i que l'ha estat preparant específicament aquests últims mesos per aquest campionat. Totes elles, alguna cosa estaran fent molt bé si tenim en compte que en les dues darreres edicions d'aquest campionat, les alumnes del nostre centre ha obtingut la primera posició en el campionat de l'any 2015 (darrera edició anterior) i el subcampionat de l'edició actual.

Felicitem, també, a Raül Rodríguez Giner, que va cursar els seus estudis d'ESO al nostre centre per estudiar, posteriorment, el Cicle Formatiu de Cuina a l'ES Bisbe Sivilla de Calella. Ha obtingut la medalla de bronze en la seva especialitat.

Enhorabona!!!