ASSEMBLEA DE L'AMPA: INFORMACIONS I PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES PER AL CURS 2017-2018

ASSEMBLEA DE L'AMPA: INFORMACIONS I PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES PER AL CURS 2017-2018

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

Ahir dimecres, 1 de març de 2017, es va celebrar l'assemblea de l'AMPA de l'IES Ramon Turró i Darder, amb la presència d'una setantena d'associats, aproximadament.

Després de presentar-se, el nou President de l'AMPA, Sr. Joan Duran, va fer un breu resum de les actuacions dutes a terme per la Junta anterior cessant per, a continuació, donar la paraula al representant de l'empresa IDDINK qui serà l'adjudicatària del nou sistema de distribució i reutilització de llibres que es farà servir a partir del curs 2017-2018.

Un cop el representant va explicar les característiques de funcionament i els aspectes econòmics associats, els socis de l'AMPA present varen decidir, per pràctica unanimitat, adoptar els serveis que presta IDDINK per a la gestió dels llibres de text del curs 2017 - 2018. És un programa de reutilització que té importants avantatges econòmiques. Per a més informació, poden consultar els documents adjunts.

El president de l'AMPA vol comunicar, a més, que la Junta estarà a disposició de tots els pares i mares del centre associats a l'AMPA tots els darrers dijous de mes, a les 19:00 hores.