TREBALLS DE RECERCA SELECCIONATS PER PARTICIPAR A LA FIRA DE CIÈNCIA EXPORECERCA JOVE 2016-2017

TREBALLS DE RECERCA SELECCIONATS PER PARTICIPAR A LA FIRA DE CIÈNCIA EXPORECERCA JOVE 2016-2017

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0


Per tercer any consecutiu, alumnes de 2n de Batxillerat del nostre centre, en aquest cas Marta Soldevila i Óscar Ortega, han estat seleccionats per participar en l'ExpoRecerca Jove 2016-17 que es celebrarà els dies 6, 7 i 8 d'abril al campus La Salle de la Universitat Ramon Llull (Barcelona). Ambdós alumnes exposaran els seus TdR de Batxillerat:

  • Marta Soldevila: La física en la natació sincronitzada
  • Óscar Ortega: L'engany dels plans de pensions. Construcció d'una cartera d'inversió amb el model de Markowitz.
D'altra banda, l'Erola Aulet forma part de l'alumnat en llista d'espera per a participar en la fira.

L’Exporecerca Jove és una mostra de treballs de recerca que acull la participació de joves de 12 a 30 anys. Els objectius principals que es volen aconseguir amb aquesta fira són, entre d’altres, afavorir la recerca entre els joves, l’intercanvi d’experiències i el coneixement potenciant la participació en aquesta i altres fires i congressos d’àmbit nacional i internacional.

L’Exporecerca Jove acull entre 220 i 240 persones i compta cada any amb la participació d’estudiants estrangers. Fins ara ens han visitat joves d’Eslovàquia, Bèlgica, França, Turquia, Brasil, Kazakhstan, Rússia, Paraguai, Grècia, Colòmbia i República Txeca, Mèxic, Brasil, Argentina, Perú, Itàlia, Xina, Azerbaijan i Emirats Àrabs.

Enhorabona!!!.