CONCURS DE LOGOS DEL XXVè ANIVERSARI DE LA INAUGURACIÓ DE L'IES RAMON TURRÓ I DARDER

CONCURS DE LOGOS DEL XXVè ANIVERSARI DE LA INAUGURACIÓ DE L'IES RAMON TURRÓ I DARDER

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

El mes de gener de l'any 1993, l'IES Ramon Turró i Darder va iniciar les seves activitats en l'actual edifici, en aquell moment amb el nom de IES Josep Irla i Bosch. Així doncs, el mes de gener de 2018 es complirà el vint-i-cinquè aniversari del centre.

Amb aquest concurs de logos iniciem els actes commemoratius del XXVè aniversari, amb la intenció de que el logo premiat sigui qui encapçali tota la correspondència administrativa del centre durant el curs 2016-2017 i 2017-2018.

En el documenta adjunt s'expliquen les bases del concurs. En resum:

  • Objectiu del concurs: Logo que ha de servir per identificar els actes que es realitzin amb motiu del XXVè aniversari.
  • Participants: Obert a tots els alumnes i ex-alumnes del centre.
  • Requisits: Ha de contenir: el número 25 (obligatori), la paraula anys (optatiu), el logotip actual del centre o, millor, un d'específic dissenyat per a l'aniversari. Han de tenir un màxim de 4 colors corporatius: blanc, negre i dos colors més.
  • Termini i lliurament: A la Secretaria del centre, fins el 10 de juny de 2016, a les 14:00 hores, en un sobre tancat que indiqui "CONCURS DE LOGOTIPS" i el pseudòmim escollit. Dins del sobre, les dades identificatives de l'autor: nom, telèfon, correu electrònic,..
  • Premi: El premi al guanyador consistirà en una gratificació de 100 euros. Es lliurarà coincidint en actes programats de final del curs acadèmic 2015-2016.

Us animem a participar!!!.