MAR BOSCH OBTÉ UN PREMI EN EL CONCURS DE TREBALL DE RECERCA DE BATXILLERAT ORGANITZAT PER LA SOCIETAT CATALANA DE QUÍMICA

MAR BOSCH OBTÉ UN PREMI EN EL CONCURS DE TREBALL DE RECERCA DE BATXILLERAT ORGANITZAT PER LA SOCIETAT CATALANA DE QUÍMICA

by Jaume Carles -
Number of replies: 0

Els premis convocats per la Societat Catalana de Química es van lliurar el 9 d’abril a l’IEC, societat%20catalana%20quimica%20%282%29.en el marc del XXVI Debat de Química a l’Institut d’Estudis Catalans. El Debat estava adreçat al professorat de secundària i d’universitats i enguany s’ha centrat en la taula periòdica dels elements.

En aquesta edició, que és la vuitena, s’han presentat cent tres treballs. Els premis consisteixen en sis-cents euros per al millor treball ―que en aquest cas, en ser un premi ex aequo, es van repartir entre els dos premiats― i en tres-cents euros a repartir entre els dos accèssits. A banda d’aquests premis, els autors dels disset treballs més ben classificats han guanyat una estada científica en universitats i centres de recerca de química de Catalunya.

La Mar Bosch ha obtingut la novena posició, per la qual ha estat guanyadora d'una estada científica de quinze dies a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona.

ENHORABONA MAR !!!