NÚRIA POU GUARDONADA EN EL PREMI AL MILLOR DISSENY DE PÓSTER EN EL CONGRÈS "CRACS" DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA

NÚRIA POU GUARDONADA EN EL PREMI AL MILLOR DISSENY DE PÓSTER EN EL CONGRÈS "CRACS" DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA

de Jaume Carles -
Número de respuestas: 0

El Congrés CRACS és una activitat adreçada a estudiants de segon de Batxillerat que ha tingut lloc nuria-pou-premi-cracs.jpga l’edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG. El CRACS ofereix als estudiants la possibilitat d'adaptar el seu treball de recerca en un pòster divulgatiu i presentar-lo en una trobada científica. Una trentena d’alumnes de diferents centres educatius de la demarcació de Girona han presentat els seus pòsters en aquesta jornada que també ha rebut professors i familiars dels estudiants.

El premi al Millor Disseny del pòster ha estat per Núria Pou Solà, alumna que cursa 2n de Batxillerat, en la modalitat de Ciències i Tecnologia, al nostre centre pel el seu treball “Aproximació a l’embriologia: estudi del desenvolupament de l’embrió de la gallina”. El pòster ha presentat de manera molt clara els experiments amb què l’estudiant ha volgut conèixer com es crea la vida. La Núria ha examinat el procés de formació d’un embrió a partir d’ous fecundats de gallina.

En representació del nostre centre també hi van participar la Mar Bosch Arís (Els receptaris farmacèutics: Què en queda avui?), en Pol Soto Mollfulleda (Els valors de l'esport: llegat olímpic?) i la Iris Fernández González (Què té en comú tota formació social?). Tots els seus treballs eren, també, excel·lents.

L’estudiant Ariadna Ribas de La Salle Girona s’endú el premi al Millor Pòster del Congrés amb un treball de recerca sobre l’adaptació del material escolar per a un nen cec i Aleix Lascorz (IES Vicens Vives, Girona) el premi a la Millor Recerca.

FELICITATS A TOTS ELS PARTICIPANTS !!!