CICLES FORMATIUS 2023-2024 a l'INSTITUT LA PINEDA

CICLES FORMATIUS 2023-2024 a l'INSTITUT LA PINEDA

per Administrador/a INS La Pineda -
Nombre de respostes: 0
Oferta de l'Institut La Pineda en " Formació Professional ". Cicles de grau bàsic, grau mitjà , grau superior (novetats !!) i Cursos d'Especialització (novetats !!) per aquest proper curs 2023-2024 i " Carta de serveis ". 

(pots clickar sobre de les famíilies professionals per obtenir més informació)
- Grau Mitjà de Gestió Administrativa __________1r de matí i 2n de tarda (Opció de matrícula semipresencial)
- Grau Superior d'Administració i Finances (SAF) _1r i 2n de matí (3x2 amb el SAD. Opció de matrícula semipresencial i Mobilitat Europea
- Grau Superior d'Assistència a la Direcció ______1r i 2n de tarda (Opció de matrícula semipresencial i Mobilitat Europea)
 
ENERGIA I AIGUA  NOU !!
      - Grau Superior en Energies Renovables ___ 1r i 2n de tarda (En alternança DUALMés informació en aquest enllaç 

- Grau Mitjà d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques _1r de matí i 2n de tarda (En alternança DUAL)
- Grau Superior de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats _____1r de matí i 2n de tarda (En alternança DUALOpció de matrícula semipresencial i Mobilitat Europea)

- Grau Mitjà d'Instal·lacions de Telecomunicacions _____1r de matí i 2n de tarda (En alternança DUAL Opció de matrícula semipresencial) .
- Grau Superior de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics _1r de matí i 2n de tarda (En alternança DUALOpció de matrícula semipresencial i Mobilitat Europea)
- Curs d'Especialització en Instal·lació i manteniment de sistemes connectats a Internet_Un sol curs de tarda (2 dies) NOU !! Més informació en aquest enllaç 

- Grau Bàsic en Informàtica d'Oficina_1r i 2n curs de matí. Més informació en aquest enllaç 
- Grau Mitjà de Sistemes Mictroinformàtics i Xarxes _ novetat dos línies. Un 1r de matí i un altre de tarda i dos 2n en torn de tarda (Opció de matrícula semipresencial)
- Grau Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (SASIX)_1r i 2n de tarda (3x2 amb el SDAW, Opció de matrícula semipresencial i Mobilitat Europea
- Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web (SDAW)_________1r i 2n de matí (3x2 amb el SASIX, alternança DUALOpció de matrícula semipresencial i Mobilitat Europea)


(Editat per Alex Pineo - Missatge original enviat el dimarts, 16 juliol 2013, 13:41)