Informació vaga 13 i 14 d'abril

Informació vaga 13 i 14 d'abril

per administrador INS Jaume Callis -
Nombre de respostes: 0

Benvolgudes famílies,

Us informem que el Sindicato de Estudiantes ha convocat una vaga contra la LOMCE els dies 13 i 14 d’abril, secundada per bastants alumnes del centre.

Segons les Normes d’Organització i Funcionament del Centre, els alumnes de 3r i 4t d’ESO es poden acollir a una vaga màxima de dos dies, prèvia autorització dels seus pares o tutors legals, sempre i quan hagin avisat a l’equip directiu amb una anterioritat de 3 dies i el Consell Escolar ho hagi aprovat.

Els alumnes de Batxillerat, estan autoritzats a fer vaga si avisen amb un dia d’antelació i el Consell Escolar hagi aprovat la vaga.

Seguint aquest procediment us indiquem el següent:

- Batxillerat: tots els grups de Batxillerat faran vaga a excepció de 2n Batxillerat B. 

2n Batxillerat A: farà vaga el dia 13 d’abril

2n Batxillerat C: farà vaga el 13 i 14 d’abril

2n Batxillerat D: farà vaga el dia 14 d’abril

1r Batxillerat: tots els grups fan vaga els dies 13 i 14 d’abril excepte el 1r Batxillerat D, que en farà només el dia 14 d’abril.

- ESO: els alumnes que han lliurat l’autorització de la vaga com a molt tard el dia 12 d’abril, estan autoritzats a fer-ne. En cas contrari, les absències es compatibilitzaran com a faltes injustificades.

Des del centre es respectarà el dret dels alumnes que, tot i l’autorització de la vaga, vulguin rebre les classes d’aquest dia. 

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos cordialment,

EQUIP DIRECTIU