Participació a la 7a Jornada PEC (Projecte Educatiu de Ciutat)

Participació a la 7a Jornada PEC (Projecte Educatiu de Ciutat)

per administrador INS Jaume Callis -
Nombre de respostes: 0

El passat13 de febrer les professores de l'institut, Imma Vall i Elisa Planagumà, van presentar a la 7a Jornada PEC (Projecte Educatiu de Ciutat) organitzada per l'Ajuntament de Vic, el Projecte Art i Escola.

En aquesta jornada,  tant els centres de primària de la ciutat com els de secundària, fan un intercanvi de Projectes Pedagògics i tots els centres de la ciutat hi són representats.

El Projecte Art i Escola és un programa que té com a objectiu la promoció de l’art als centres educatius i la difusió dels treballs que s’hi realitzin.Està organitzat per diferents entitats ( ACVic, UVIC, Escola d’Art i Superior de disseny de Vic, Col·legi d’Arquitectes...). L’institut Jaume Callís, des de fa 4 anys,  hi participa amb alumnes de 4t d’ESO de forma interdisciplinar des de l’àrea de Visual i Plàstica i de Música.

L’experiència fusiona els diferents aspectes expressius d’ imatge i so, els quals cada any es concreten en projectes diferents. Per exemple, el 1r curs vam  fer un llibre d’artista, el 2n un mural pintat sobre una paret del centre, el 3r vam representar escenogràficament diferents quadres famosos i representatius dins del món de l’art. Enguany treballem el tema del buit dins del context del circ. Tots aquests treballs tenen un suport musical que s’elabora dins l’aula en forma de gravació, seleccionant les peces segons la temàtica contemplada en el projecte.