Salta al contenido principal
Panel lateral
ieshoteleriacambrils
Página Principal
Más
Español - Internacional (es)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Acceder
Página Principal
Mòduls transversals a cuina i serveis
Cursos
Cicle Formatiu Grau Mitjà
DECT
Mòduls transversals a cuina i serveis
Categorías
Cicle Formatiu Grau Mitjà
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT / Cuina i gastronomia
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT / Serveis en restauració
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT / Mòduls transversals a cuina i serveis
Cicle Formatiu Grau Mitjà / Elaboració de productes alimentaris (EPA)
Cicle Formatiu Grau Mitjà / Forneria, pastisseria i confiteria
Cicle Formatiu Grau Superior
Cicle Formatiu Grau Superior / Direcció de cuina
Cicle Formatiu Grau Superior / Direcció de Serveis
Cicle Formatiu Grau Superior / AVIGE
Cicle Formatiu Grau Superior / GAT
Cicle Formatiu Grau Superior / GIAT
Cicle Formatiu Grau Superior / GIATA
Cicle Formatiu Grau Superior / PQIA
Formació Orientació Laboral (FOL)
Empresa i Iniciativa Emprenedora (EIE)
Cursos formació professors
PFI/PTT
Buscar cursos
Buscar cursos
2n DECT- Anglès
Professorat editor:
Magda Rovira Vives
M10/M7 Seguretat i Higiene Alimentària
Professorat editor:
Mireia Nel·lo
MP 01 Ofertes gastronòmiques 1er A, 1er B i 1er C
Professorat editor:
Mireia Planas Baselga