Passer au contenu principal
Panneau latéral
ieshoteleriacambrils
Accueil
Plus
Français (fr)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Connexion
Accueil
Forneria, pastisseria i confiteria
Cours
Cicle Formatiu Grau Mitjà
Forneria, pastisseria i confiteria
Catégories de cours
Cicle Formatiu Grau Mitjà
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT / Cuina i gastronomia
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT / Serveis en restauració
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT / Mòduls transversals a cuina i serveis
Cicle Formatiu Grau Mitjà / Elaboració de productes alimentaris (EPA)
Cicle Formatiu Grau Mitjà / Forneria, pastisseria i confiteria
Cicle Formatiu Grau Superior
Cicle Formatiu Grau Superior / Direcció de cuina
Cicle Formatiu Grau Superior / Direcció de Serveis
Cicle Formatiu Grau Superior / AVIGE
Cicle Formatiu Grau Superior / GAT
Cicle Formatiu Grau Superior / GIAT
Cicle Formatiu Grau Superior / GIATA
Cicle Formatiu Grau Superior / PQIA
Formació Orientació Laboral (FOL)
Empresa i Iniciativa Emprenedora (EIE)
Cursos formació professors
PFI/PTT
Rechercher des cours
Rechercher des cours
Forneria, pastisseria i confiteria- Anglès tècnic
Professorat editor:
Magda Rovira Vives
MP05 ProdObrador (UF4) (FORN-2) 22_23
Professorat editor:
Mireia Nel·lo
ANGLÈS (Forneria)
MP 12 Anglès tècnic
MP 07 Seguretat i Higiene
Professorat editor:
Mireia Nel·lo
MP 13 Síntesi
Professorat editor:
Mª Assumpció Vilella Cuadrada