Aquest mòdul et permetrà:

 - Identificar les mesures de prevenció i seguretat, per aplicar les mesures adequades per preservar la integritat de les persones en situació de dependència i els propis. 

- Seleccionar tècniques de primers auxilis, seguint els protocols establerts per actuar en situacions d'emergència i risc per a la salut en el desenvolupament de la teva activitat professional.

- Analitzar i utilitzar els recursos existents per a l'aprenentatge al llarg de la vida i les tecnologies de la informació i la comunicació per aprendre i actualitzar els teus coneixements, reconeixent les possibilitats de millora professional i personal, per adaptar-se a diferents situacions professionals i laborals.

- Reconèixer els teus drets i deures com a agent actiu en la societat, tenint en compte el marc legal que regula les condicions socials i laborals per participar com a ciutadà democràtic.

-Desenvolupar treballs en equip i valorar la teva organització, participant amb tolerància i respecte, i prendre decisions col·lectives o individuals per actuar amb responsabilitat i autonomia