Zum Hauptinhalt
Website-Übersicht
ESCHOTUR LLEIDA
Startseite
Mehr
Deutsch (de)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Login
Startseite
2n. FPC
Kurse
CFGM forneria, pastisseria i confiteria
2n. FPC
Kursbereiche
Centre
Comú a diversos cursos
CFGM cuina, gastronomia i serveis en restauració
CFGM cuina, gastronomia i serveis en restauració / 1r. CGSR
CFGM cuina, gastronomia i serveis en restauració / 2n. CUINA
CFGM cuina, gastronomia i serveis en restauració / 2n. SERVEIS
CFGM forneria, pastisseria i confiteria
CFGM forneria, pastisseria i confiteria / 1r. FPC
CFGM forneria, pastisseria i confiteria / 2n. FPC
CFGS direcció de cuina i serveis de restauració
CFGS direcció de cuina i serveis de restauració / 1r. DIR_CSR
CFGS direcció de cuina i serveis de restauració / 2n. DIR_CUINA i SERVEIS DE RESTAURACIÓ
CFGS direcció de cuina i serveis de restauració / 2n. DIR_SERVEIS
CFGS gestió d'allotjaments turístics
CFGS gestió d'allotjaments turístics / 1r. GAT
CFGS gestió d'allotjaments turístics / 2n. GAT
FPI Auxiliar d'Hoteleria adaptat
Miscel•lània
Internacionalització
Kurse suchen
Kurse suchen
M6 OPERACIONS I CONTROL DE MAGATZEM EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
Professorat editor:
Eduard Almacellas Gome
Professorat editor:
Fran Arnau Martínez
Professorat editor:
Neus Brenuy Casals
M8 PRESENTACIÓ I VENDA DE PRODUCTES DE FORNERIA I PASTISSERIA
Professorat editor:
Josep De Jorge i Ticó
Professorat editor:
Carme Giménez Fèlix