L'AMPA EL SUI INFORMA

L'AMPA EL SUI INFORMA

par Administrador/a a8054401,
Nombre de réponses : 0

Benvolgudes i benvolguts,

 

En primer lloc, volem presentar-nos i demanar-vos disculpes per no haver fet aquesta comunicació abans. Per si no ho sabeu, el curs passat l'anterior junta de l'AMPA es va dissoldre, i al juny a corre-cuita, després d'una assemblea extraordinària, vam constituir la Junta actual (en arxiu adjunt teniu els noms i càrrecs dels actuals membres) per tal que els pares i mares no ens quedéssim sense representació al Sui. 

 

Com que no hi va haver un temps de traspàs i tots som nous (a més no havíem estat mai a cap AMPA)  vam fer el que vam poder per continuar amb les gestions urgents i els serveis de l'AMPA anterior: reutilització de llibres, taquilles, extraescolars i menjador de carmanyola. No vam poder reflexionar gaire res, perquè tot era urgent amb l'inici del curs i ha estat, com potser heu vist, una mica caòtic. Us agraïm la vostra col·laboració i comprensió i demanem disculpes per les molèsties que aquesta precipitació hagi pogut causar-vos. Amb tot, estem satisfets, donades les circumstàncies, d'haver superat aquest inici tan complicat.  

 

A partir d'ara, com a socis de l'AMPA rebreu informacions que creiem que us poden interessar. En especial, rebreu aviat la convocatòria a l'Assemblea, en la qual us podrem explicar una mica més com volem treballar i sobretot us encoratgem que ens feu arribar les vostres opinions, suggeriments i comentaris de què us agradaria que l'AMPA fes o oferís. Per a nosaltres el més important és poder influir en l'educació dels nostres fills i col·laborar amb l'equip directiu i docent del centre per tal que els nois i noies tinguin allò que més els pot ajudar en aquesta etapa de la seva educació. Creiem que és tasca que cal fer entre tots, des de diferents àmbits i responsabilitats.

 

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres via mail per a qualsevol qüestió. Us agraïm la participació com a socis i us esperarem a l'Assemblea.

 

Juan Antonio Muñoz (JAM)

President AMPA EL SUI 


Annexe Junta AMPA EL SUI.jpg