El mòdul d'Atenció i suport psicosocial aporta els continguts necessaris per prestar una atenció i suport psicosocial efectius a les persones usuàries.

El primer bloc està destinat a estudiar els fonoments psicològics de l'aprenentatge i la motivació i les tècniques de modificació de conducta, així com l'aprenentatge d'habilitats i hàbits d'autonomia personal i l'entrenament en habilitats d'autonomia personal.

El segon bloc està destinat a estudiar les funcions cognitives i els trastorns psíquics en persones en situació de dependència i les tècniques de manteniment i rehabilitació de les funcions cognitives, les tècniques de relaxació i les tècniques que s'utilitzen habitualment en la intervenció psicológica.

El tercer bloc està destinat a estudiar l'oci i temps lliure en persones en situació de dependència i la intervenció en l'oci i el temps lliure.

El quart bloc està destinat a estudiar la competència social i les tècniques destinades al manteniment i desenvolupament de les habilitats de relació socia, així com els serveis i recursos per a les persones en situació de dependència i  la formació i suport als cuiddador i cuidadores no formals o no professionals.