expo

  • Heu de dedicar un temps a preparar adequadament l'exposició oral que haureu de realitzar l'últim dia del projecte davant de l'equip de professors que avaluaran el vostre treball. El dia abans de l'exposició oral heu de complimentar el document següent, comentar-lo amb el tutor/a del projecte i anotar aquells aspectes que heu de revisar i/o millorar abans de l'exposició: 
  • El dia abans de l'exposició oral també heu d'elaborar un guió que utilitzareu durant l'exposició (podeu utilitzar aquest model de guió o escriure un de propi). 
  • Heu de desar en la vostra carpeta de Google Drive els dos documents anteriors (la pauta de preparació de l'exposició oral i el guió de l'exposició oral) i posar els enllaços en el suro Padlet del projecte.
  • Durant i/o després d’aquesta part de l'exposició els professors que formen l'equip d'avaluació us poden realitzar preguntes per acabar de concretar o aclarir determinats aspectes del treball. Per tant, cal que tots els alumnes del grup tinguin una visió global de totes les activitats.
  • Per últim, recordeu que cada grup de treball assistirà a l’exposició oral d’un altre grup. Al final se li demanarà que realitzi una valoració, indicant quins aspectes destacarien i quins aspectes s’haurien de millorar de l’exposició segons s'indica en la graella de coavaluació que us farà arribar en format imprès l'equip d'avaluació.
Contingut de l'exposició oral

Durant l'exposició oral heu de...

1. Presentar als membres del grup de treball.

2. Lliurar els dossiers d'activitats a l'equip d'avaluació.

3. Explicar l'estada a l'Escola de Natura de Vallcàrquera.

  • Indicar on està situada la Rectoria de Vallcàrquera i alguna dada significativa sobre la història de l'edifici.
  • Comentar breument les activitats que s'han realitzat durant els dies d'estada a l'Escola de Natura.
  • Presentar els resultats obtinguts en  el treball de camp realitzat: estudi comparatiu entre la riera de Vallcàrquera i el riu Congost (característiques físiques i químiques i índex biòtic BILL dels dos cursos d'aigua)
  • Exposar les conclusions a les que heu arribat en relació a la qualitat de l'aigua dels dos cursos fluvials estudiats.
4. Projectar i resumir les dues notícies.

5. Mostrar la presentació del "Relato ilustrado"

6. Reproduir el fitxer d'audio de l'activitat "Les corrandes de Vallcàrquera"

7. Respondre les preguntes de l'equip d'avaluació

 

Coavaluació

A la vostra exposició oral assistiran els alumnes d'un altre grup de treball i al final de la vostra intervenció us comentaran quins aspectes valoren positivament i quines coses pensen que podeu millorar.

Vosaltres haureu de fer el mateix quan l'altre grup exposi el seu treball.

Recursos

Com fer una bona presentació oral



Darrera modificació: dijous, 3 de juny 2021, 20:06