Eleccions al Consell Escolar

Eleccions al Consell Escolar

per Administrador/a IES Alcarràs -
Nombre de respostes: 0

Eleccions al Consell Escolar

Benvolguts pares i mares,

Han estat convocades eleccions per tal d'elegir els representants als consells escolars dels centres docents públics de nivell no universitari de Catalunya.

Els cens electoral d'aquest centre restarà exposat al tauler d'anuncis del institut a partir del dia 3 de desembre de 2012 amb un termini de 7 dies per a possibles reclamacions (data límit: 10 de desembre de 2012).

Les possibles candidatures caldrà que es presentin a la direcció del centre no més tard del dia 17 de desembre de 2012. Les candidatures presentades es publicaran al tauler d'anuncis del centre el dia 18 de desembre. Si hi hagués menys candidats que llocs a cobrir, tots els pares/mares serien elegibles.

El sorteig públic per tal de designar els membres de la mesa electoral es farà el dia 5 de desembre de 2012, a les 13 hores, a l’aula de mediació del centre.

Cada elector (pare i mare o representants legals dels alumnes) podrà votar un nombre màxim de 1 pare/mare com a representant al Consell Escolar del centre.

Les votacions del sector pares es realitzaran el dia 16 de gener de 2013, de 18 a 21 hores, a les dependències de l’institut.

En el taulell d'anuncis del institut restarà exposada la convocatòria específica d'aquestes eleccions per tal que puguin consultar el que convingui.

Alcarràs, 3 de desembre de 2012

La Direcció del Centre