SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS

SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0
Durant la setmana del 24 al 28 de novembre celebrem la "SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS", i aquest any està dedicada al MALBARATAMENT ALIMENTARI. Aquest fet coincideix amb el recapte d'aliments, i també amb una campanya de la comissió cívica de l'institut per veure si podem tenir un pati més net.
Durant els darrers dies ens hem dedicat (en l'optativa de 2n d'ESO "activitats humanes i medi ambient") a recollir i pesar els entrepans llençats pels alumnes a les papereres del pati... 3 dies a raó de 1,2 Kg per dia!!. Trobem que alguns entrepans són llençats SENCERS i EMBOLICATS... NO S'HAN NI OBERT PER VEURE QUÈ HI HA A DINS !!!!!....
La Comissió Cívica ha posat fil a l'agulla i entre tots intentarem conscienciar els nostres alumnes. NO LLENÇAR el menjar (encara que es llenci A DINS de les papereres) és un bon objectiu ... i això sí que DEPÈN DIRECTAMENT DELS ALUMNES!! En els plafons liles de dalt hi posarem una mica d'exposició i informació. Tots els professors del centre intentarem que el nostres alumnes prenguin consciència i que els arribi aquella màxima tan coneguda que deien al final de tot d'un programa d'humor:  "reflexionem-hi, senyors, reflexionem-hi!!!

A veure si, entre tots i empenyent en la mesura que puguem, anem avançant...