Portals d'autoaprenentatge d'anglès

Portals d'autoaprenentatge d'anglès

per Alfonso Martinez -
Nombre de respostes: 0

 portals.jpg En aquesta secció trobaràs portals amb explicacions i activitats en anglès. 
  • edu365.png L’edu365 és el portal del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya adreçat a l’alumnat de les escoles i instituts del país i les seves famílies, tot i que qualsevol usuari pot fer ús dels recursos que hi apareixen.


    viscacom.gif Visca.com és un portal per aprendre anglès pensat per a catalanoparlants. Hi trobaràs consells de pronunciació, diccionaris, listenings, gramàtica, etc. 


    bbc_learning_for_online_teachers.jpg La BBC ofereix un servei per a l'aprenentatge de l'anglès. A partir de vídeos podràs aprendre vocabulari i després fer exercicis sobre el vocabulari. Es requereix un nivell d'anglès de l'A2 com a mínim.


    agenda%20web.gif En aquest portal podràs trobar molts exercicis per aprendre anglès online. Hi ha exercicis de gramàtica, vocabulari, fonètica, comprensió oral comprensió escrita. Els exercicis estan organitzats en quatre nivells.


    british%20council%20-%20learn%20English. Aquest portal del British Council t'ofereix jocs, contes, activitats per escoltar i exercicis de gramàtica en anglès. 


    la%20mansion%20del%20ingl%C3%A9s.gif Aquest portal té exercicis de gramàtica, vocabulari, comprensió oral i moltes més coses. La gramàtica té una part teòrica seguida d'una part pràctica amb exercicis on pots consolidar el que acabes d'aprendre.


    a4esl.org.jpg  En aquest portal trobaràs exercicis de gramàtica, vocabulari, exàmens, trencaclosques i moltes altres activitats que t'ajudaran a aprendre anglès. És un projecte de The Internet TESL Journal (iteslj.org) i té milers de contribucions de molts professors.


    Englisch-hilfen.jpg 
     
    Una bona pàgina per aprendre anglès, requereix però un cert nivell de comprensió. Les explicacions són totes en anglès. Trobaràs una part teòrica (explanations) i una part on aplicar aquesta teoria (exercises).


    aula%20facil.jpg 
     
     Ofereix cursos gratuïts online.


    cursoingles.com.jpeg     Un altre curs gratuït online amb una part d'àudio i explicacions en castellà.


    Ingles-Mundial.gif 
     
     Ofereix cursos gratuïts online.


    talkenglish.jpg 
     
    Per millorar les habilitats orals (listening i speaking). Explicacions en castellà.


    aprender%20ingl%C3%A9s%20r%C3%A1pido%20y 
     
     Ofereix cursos gratuïts online amb una part oral.


    blue%20bloc%20notes.png 
     
     Ofereix cursos gratuïts online. A l'apartat enlacés de interés hi ha activitats de l'editorial Oxford.

    Englisch-hilfen.jpg 
     
    Una bona pàgina per aprendre anglès, requereix, però, un cert nivell de comprensió. Les explicacions són totes en anglès. Trobaràs una part teòrica (explanations) i una part on aplicar aquesta teoria (exercises).


    Isabel%20Perez%20.com.jpg        
     
    L'Isabel Perez té una pàgina molt extensa on pots practicar el teu anglès.  Aquí trobaràs molts exercicis per practicar.


    la_web_del_ingl%C3%A9s.jpg 
     
     Ofereix un curs gratuït online ordenat pels nivells A1, A2, B1, i B2. Trobaràs activitats de grammar, listening, speaking, writing i reading. 


    saberinglesblog.gif 
     
    Pàgina web d'aprenentatge de la llengua anglesa amb una bona secció oral. 


    one%20stop%20english.jpg            
     
    Tot i ser una pàgina adreçada a professors més que a alumnes, hi trobaràs activitats força interessants molt actualitzades. Requereix, però, un cert nivell de comprensió. Les explicacions són totes en anglès.


    Duolingo-header-664x374.jpg  
     
    Si el teu nivell és principiants, aquesta és una pàgina ideal per a tu. Ritme d'aprenentatge lent amb repeticions  de continguts  en diverses destreses. Si crees un perfil, podràs guardar el teu progrés.