Esquema per temes

  • I el proper curs, el Batxillerat!

    I també, totes les altres opcions al meu abast.

      

  • Introducció

    • Relació dels objectius del curs

  • Mòdul 1: què sé de mi?

    En aquest modul faràs algunes activitats que potser et permetran   tenir més informació sobre les teves aptituds i interessos, i et faran pensar sobre les teves idees pel teu futur professional.

  • Modul 2: què sé de mi?

    Sabré decidir el que més em convé i el que més m'agrada?

    Quins són els aspectes que em porten a triar? Quines són les expectatives que el meu entorn té de mí? Coincideixen amb els meus interessos i aptituds?

  • Mòdul 3: Com és el batxillerat a l'escola?

    Abans d'explicar-te com és el batxillerat a l'escola, et proposem fer un repàs del sistema educatiu català de secundària i música, i la seva vinculació amb el món dels estudis superiors.

    Després amb el material de consulta que t'oferim a continuació, fes un estudi del Batxillerat de la modalitat d'Arts Escèniques, Música i Dansa, integrat amb el Grau Professional de Música a l'Oriol Martorell.

  • Mòdul 4: Els estudis superiors de música

    Ara ja entrarem a tenir informació sobre els estudis superiors de música a   Catalunya, les seves especialitats, els continguts que s'hi estudien, com s'hi accedeix, etc,

    També podreu visitar les seves pàgines web i obtenir informació actual dels llocs on s'imparteixen aquests estudis:  L'ESMUC, El Conservatori Superior del Liceu i  El Taller de Músics.

    Aquests estudis també es poden fer a d'altres ciutats espanyoles i a l'estranger. En el cas que fos el teu desig marxar per continuar estudiant, el teu professor/a d'instrument et podrà orientar dels llocs que més et poden convenir.

  • Mòdul 5: Quin és el camp professional amb aquests estudis?

    La música com a professió t'obre un ventall ampli de possibilitats. En aquest mòdul intentarem que puguis ampliar el teu coneixement de la professió de músic.

    • La música com a professió t'obre un ventall ampli de possibilitats. Aquí et presentem alguns videos que en mostren algunes: formar part d'un quartet, ser un pianista acompanyant, ser un professor d'instrument, formar part d'un grup orquestral, ser mestre/a de música a una escola, fer feines de sonologia,...

  • Mòdul 6: Altres Batxillerats

    Presentació dels batxillerats, els estudis que hi estan relacionats i les professionals vinculades segons les famílies o entorns professionals.

    Puc continuar estudiant música? Com? 

    Podràs continuar estudiant música al conservatori que tinguis més a prop de casa si vols seguir uns estudis reglats, o bé a una escola autoritzada pel Departament d'Ensenyament. Aquí trobaràs la informació que necessites per trobar el centre que et més et convingui.

  • Mòdul 7: Altres estudis. Els cicles formatius

    Presentació dels cicles formatius de grau mitjà i superior i vinculació amb famílies professionals. Ara podràs analitzar amb més deteniment alguns llocs que ja us hem fet visitar.

    I l'estudi de la música, on i com  queda? Podràs continuar estudiant música al conservatori que tinguis més a prop de casa. Aquí trobaràs la informació que segurament necessites.

  • Mòdul 8: Em decideixo

    Al llarg del curs has anat fent diverses activitats que segur que t'han fet pensar sobre el proper curs. Ara seria convenient fer un recull de totes les activitats que has anat fent i fer-ne una síntesi personal. 

    Aquest ja és l'últim pas i per tant és el moment de parlar de la teva presa de decisió. Caldrà que acabis d'arrodonir tota la informació en una entrevista personal amb el tutor o tutora.