1. Breu introducció

T'agraden els aparells electrònics? T'agraden els animals salvatges? T'agrada divertir-te amb les i els companys aprenent anglès?

Si has contestat afirmativament a les tres preguntes, has arribat al curs perfecte per a tu. També tractarem altres temes que t'indiquem en l'apartat següent.

Benvinguts, doncs, al vostre curs d'anglès d'aquest trimestre!

2. Continguts a treballar

Començarem per la Unit 1, A world of electronic gadgets, on  aprendrem a fer una enquesta sobre l'ús de diferents dispositius electrònics que ens faciliten la comunicació o l'entreteniment. També aprendrem a analitzar els resultats de l'enquesta i a presentar aquests resultats en un informe.

A la  Unit 2, Wild Animals, treballarem el text descriptiu. Aprendrem a fer servir els adjectius comparatius per poder comparar objectes, persones i animals.

3. Organització dels elements gràfics del curs al Moodle

El curs està estructurat en dues columnes. En la columna de la dreta tens diversos blocs, has d'estar atent al bloc Calendari on veuràs els esdeveniments del curs (inici, de temes, entrega de tasques,...) amb les dates implicades, i també cal que vigilis el bloc Progrés de la Compleció on pots veure les activitats que ja tens fetes i les que tens pendents.

A la columna de l'esquerra o part central del curs trobaràs, en primer lloc, un apartat General on tens un fòrum announcement del qual has d'estar pendent per les informacions globals del curs que es comuniquin. Després, un parell de fòrums més: Any question? on pots plantejar els teus dubtes i resoldre els dubtes dels companys; i el fòrum individual forum on plantejar qüestions personals al professor/a que només tu i ell podreu veure.

També trobaràs una Avaluació inicial amb tres activitats per refrescar vocabulari i conceptes treballats en cursos anteriors que aniran bé per començar aquest curs.

Segueix aquesta part central amb un bloc per a cada Unit.

Dins de cada tema trobaràs una breu introducció i dos apartats, un primer apartat de Resources  amb els continguts del tema explicats i altres materials (enllaços, documents, elements multimèdia,...) que et puguin ser útils. I un segon apartat d'Activitats on tindràs les activitats que has de  desenvolupar.

Cada Unit acaba amb un Project on podràs demostrar tot allò que has après durant la Unit.

Darrera modificació: dimarts, 15 de setembre 2020, 10:25