En aquesta pàgina, `presento els diferents recursos i estratègies que incorporaré al curs per assegurar que sigui inclusiu i atengui les diferents necessitats de l’alumnat:

Recursos - estratègies d’atenció a la diversitat curs PREPARA EL TEU FUTUR -ORIENTACIÓ EDUCATIVA:

  1. Materials Multimèdia Accessibles:

    • M’Asseguraré que els materials de curs siguin accessibles per a tothom. Utilitzaré vídeos amb subtítols, documents en formats editables i altres suports si fos necessari.

  2. Activitats Interactives:

    • Oferiré diversitat d'activitats per atendre diferents estils d'aprenentatge. Les tasques són pràctiques , debats en línia, i projectes creatius.

  3. Recursos Escrits i Auditius:

    • Proporcionaré informació escrita i auditiva sobre les temàtiques d'orientació educativa. Podcasts, articles i documents PDF.

  4. Retroalimentació Personalitzada:

    • Fomentaré la retroalimentació personalitzada. Incorporaré eines de retroalimentació per a diferents activitats i establiré reunions individualitzades en la mesura del possible.

  5. Adaptació de Continguts:

    • Realitzaré l'adaptació de continguts. Proporcionaré versions resumides o adaptades dels materials per als estudiants amb dificultats d'aprenentatge.

  6. Grups de Suport:

    • El curs presenta fòrums / grups de suport on els estudiants podran compartir experiències i consells. Això pot ser especialment útil per a estudiants amb necessitats especials.

  7. Avaluació Flexible:

    • Oferiré opcions d'avaluació flexibles. Permet als estudiants demostrar el seu aprenentatge de maneres diverses, com ara presentacions orals, informes escrits o projectes visuals.

  8. Calendari Clar d'Activitats:

    • Inclouré un calendari clar d'activitats i dates importants per ajudar els estudiants a organitzar-se i gestionar el temps.



  1. Adaptació de Temps:

    • Oferiré adaptacions de temps per a les proves o activitats, si és necessari, per atendre les necessitats dels estudiants que ho necessitin.

Aquestes són només algunes suggerències que aniré ajustant segons les necessitats específiques dels estudiants . L'objectiu és crear un entorn en línia inclusiu i accessible per a l’alumnat.







Darrera modificació: diumenge, 14 de gener 2024, 19:09