Orientació educativa: Navegant cap al futur

lloc: Espai de formació MXCO
Curs: Curs de Gomez Gandia, Noelia- Prepara el teu futur-Orientació Educativa 4t d'ESO
Llibre: Orientació educativa: Navegant cap al futur
Imprès per: Usuari convidat
Data: diumenge, 2 de juny 2024, 18:52

Descripció

Títol del Llibre: "Orientació Educativa: Navegant Cap al Futur"

Capítol 1: Introducció a l'Orientació Educativa 

Subcapítol 1.1: Què és l'Orientació Educativa? En aquest subcapítol, explorarem la definició d'orientació educativa i la seva importància en el desenvolupament dels estudiants. Analitzarem els diferents aspectes de l'orientació, incloent-hi orientació acadèmica, professional i personal.

Capítol 2: Desenvolupament Personal i Autoconeixement 

Subcapítol 2.1: Autoconeixement i Identitat En aquest subcapítol, es discutirà com el desenvolupament personal i l'autoconeixement són claus per a l'èxit acadèmic i professional. Es proporcionaran estratègies per ajudar els estudiants a comprendre les seves pròpies habilitats, interessos i valors.

Subcapítol 2.2: Gestió de l'Ansietat i l'Estrès Explorarem tècniques i recursos per ajudar els estudiants a gestionar l'ansietat i l'estrès associats a les transicions educatives i als reptes acadèmics.

Capítol 3: Orientació Acadèmica i Professional Subcapítol 3.1: Planificació Acadèmica: Triar Cursos i Carreres Aquest subcapítol ofereix orientació sobre com triar cursos i carreres que estiguin alineats amb els interessos i objectius professionals dels estudiants. Es discutiran les diferents opcions educatives, incloent-hi universitats, programes de formació professional i altres vies educatives.

Subcapítol 3.2: Preparació per al Mercat Laboral En aquest subcapítol, es proporcionaran estratègies per a la cerca de feina, la redacció de currículums i les entrevistes d'ocupació. També es discutiran les habilitats laborals essencials necessàries per a l'èxit en el món laboral actual.






  

1. Capítol 1: Introducció a l'Orientació Educativa

 Subcapítol 1.1: Què és