Available courses

Aquí hi trobareu materials diversos del curs de Cinquè de l'Anna Montanyà.
Per a la seva correcció haureu d'enviar-los al seu email:
kinapaya@hotmail.com

Coneixerem la figura de Francesc Tàrrega, un dels compositors més influents en la història de la guitarra mundial. I ho farem de la millor manera possible: descobrint les seves obres més destacades.

Aquí trobareu tots els materials per passar la quarentena.

Cada tema representa feina per una setmana.

Els podeu anar tramentent per aquí mateix i us enviaré les correccions.


L'assignatura d’Harmonia Clàssica I-II forma part obligatòria del programa d'estudis de Grau Professional i es realitza durant els dos últims cursos del cicle d'estudis. Per una descripció més detallada consulteu el Decret 25/2008, de 29 de Gener (apt. 1.3.1).

L'assignatura d'Harmonia Clàssica I està pensada amb l'objectiu de donar a conèixer a l'alumne la dinàmica i funcionament del sistema tonal en la composició dels S.XVII a finals XIX. Per això, i dins el marc del que es coneix com a Teoria de la Música, es realitza un curs extensiu d’harmonia a quatre parts, de pràctica auditiva i d'introducció a l'anàlisi musical. En aquest darrer camp, s'hi relacionaran qüestions de teoria de formes musicals, estilístiques i de caràcter historicista. L’assignatura té un caràcter acumulatiu en el sentit que es van ampliant progressivament els coneixements adquirits .  Un dels principals objectius de l'assignatura és apropar a l'alumne a la comprensió de com es van concebre les obres durant el període esmentat.