Llegeix amb atenció (pots clicar damunt l'imatge per fer-la més gran).

(Tira còmica realitzada amb l'eina web Pixton)

Els dos nois són a dins d'un supermercat, la noia comenta de comprar verdura a la secció de fuites i verdures.En la secció de carn, la noia torna a comentar el mateix.Són en un passadís del supermercat i la noia està sorpresa de la quantitat i varietat de productes que hi ha a les estanteries.La noia es pregunta sobre el procés que hi ha des del camp a l'aparador del supermercat.El noi, a més, també li agradaria saber més sobre tota la gent que ha participat en el procés.



T'has preguntat alguna vegada tot el recorregut que fan els productes des del seu lloc d'origen fins arribar a casa teva? 

Tant si és així, com si és la primera vegada que et planteges aquesta situació, és el moment per a fer una reflexió sobre el tema i n'has de deixar constància.

La tasca consisteix en redactar o fer un esquema de tot el procés que creus que segueix un tomàquet fins convertir-se en quètxup. No cal que sigui molt detallada però si que has de nomenar tots els passos i la gent que hi participa en totes les fases. 

Quan ho tinguis, ho guardes i, a mida que vagis adquirint més coneixements, ho pots anar modificant.


En aquest tema aprendràs:

1.- Els sectors econòmics:

  • Sector primari.
  • Sector secundari.
  • Sector terciari

2.- La distribució de la població en funció de les activitats econòmiques.

3.- Els conceptes de natalitat, mortalitat i migració.

Darrera modificació: dimarts, 15 de setembre 2020, 17:54