Benvinguts a l'espai Moodle creat per a l'àrea de Medi Natural i Social.

En aquesta pàgina trobaràs dos temes, un amb característiques pròpies de medi natural, i un altre tema més propi de medi social que, tot i ser dues àrees diferents, tenen molts aspectes en comú.

A la introducció coneixeràs els protagonistes que t'acompanyaran durant tot el temari i que, per a començar, et proposen una pregunta de la qual, gràcies als coneixements apresos, podràs entendre quina és la solució proporcionada al final del tema.

Però primer, per a saber si estàs ben preparat, has de fer un petit qüestionari: “Avaluació inicial...” que et donarà pistes dels coneixements que necessites reforçar per a poder treure més profit del tema.

Tots els apartats són plens d'activitats amb vídeos interactius, dibuixos, fotos, esquemes, línies de temps... que reforcen el que acabes d'aprendre i que, al final de cada capítol, podràs posar a prova a l'activitat d'Autoavaluació que podràs fer totes les vegades que vulguis previ repàs de les parts del tema que necessitis millorar, ja que a l'AVALUACIÓ del capítol, tan sols tindràs una oportunitat i servirà per a fer mitjana amb els altres qüestionaris d'AVALUACIÓ. Important: l'"Avaluació final" és el 40% de la nota final.

Comencem??


Darrera modificació: dimarts, 15 de setembre 2020, 09:49